Het woord bij de daad

Soms moet je de daad bij het woord voegen, of in mijn geval: het woord bij de daad. Al jaren sporen mensen mij aan om mijn besognes, mijn invallen en mijn ditjes en datjes bestaansrecht te geven in een bredere kring, dan bij slechts die paar dierbaren die mijn mailtjes ontvangen. Alhier, vrienden, het is gedaan…

Ik heb geen groots, meeslepend leven. Ik ben, net als vele anderen met mij, een vrouw, een moeder van deze tijd die zich soms bevindt in het oog van de orkaan van waaruit zij vol verwondering de wereld om haar heen beziet. Maar die zichzelf soms ook ineens, vaak  tot haar eigen verbijstering, terugvindt in de buitenste  kring waar ze op volle orkaankracht mee stormt. Het zal herkenbaar zijn. Niet waar?

Het zal dus geen blog worden vol wijsheden, antwoorden of tips. Het zal eerder zo zijn, en ook daarin niet uniek, dat ik je meeneem om samen met mij door mijn ogen een blik op het leven te werpen, op mijn leven en de vele verhalen die zij vertelt. Verhalen over-leven tussen verwondering en de dagelijkse beslommering: overleveringen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s